Llançà disposa des del mes passat de noves càmeres de videovigilància per a reforçar la seguretat. S’han incorporat a les zones comercials del Port i la Vila, la plaça de l’Estació i la comissaria de la Policia Local.

El municipi ja va anunciar a principi d’any que s’incrementarien les càmeres per evitar els furts i les ocupacions que havien patit anteriorment i que preocupaven veïns i comerciants.

El consistori ha informat que l’empresa contractada amb concurs de licitació pública va ser Alphanet. Aquests dies, l’alcaldessa, Núria Escarpanter, i el regidor d’Urbanisme, Francesc Guisset, acompanyat pel cap de la Policia Local, Oscar Soler, i un representant de l’empresa escollida, han fet recorregut pels punts on estan situades les càmeres.

L’ampliació d’enguany ha estat fins a cinc càmeres més, havent reforçat les zones comercials del Port i de la Vila amb dues càmeres, i havent-ne instal·lat una a la plaça de l’Estació, a més d’un lector de matrícules a l’entrada del municipi. També s’ha reforçat la seguretat de la comissaria de la Policia Local amb càmeres internes, externes i una alarma.