Un conductor ebri va atropellar aquest diumenge un noi de 19 anys mentre anava amb patinet a Empuriabrava. El jove va rebre un fort impacte i l'endemà va perdre la vida a l'hospital Josep Trueta, on estava ingressat des de l'accident de trànsit.

La Policia Local de Castelló d'Empúries va arrestar el conductor el mateix dia dels fets. I és que el xofer, un noi de 25 anys, va tornar al lloc dels fets i es va entregar.

La Policia Local l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per anar begut i també, d'omissió de socors perquè va fugir de l'accident deixant el jove inconscient al carrer malferit

Els fets van ocórrer a primera hora del matí quan el noi de 19 anys, veí de la població i també de nacionalitat espanyola, circulava per l'avinguda Marinada, al sector Montgrí d'Empuriabrava.

El jove tornava a casa després d'haver treballat de nit i anava amb patinet. En aquell moment, un cotxe d'alta gamma, un Audi Q1 de color vermell, el va atropellar i va fugir.

Cap a un quart de set del matí, la central de la comissaria de la Policia Local va rebre diverses trucades per alertar-los de l'atropellament.

Noi inconscient

Els agents es van dirigir a lloc i es van trobar el jove inconscient a terra. El SEM que també va ser activat, li va prendre les constants i va comprovar que encara estava viu però inconscient.

Un cop estabilitzat, el van traslladar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Mentrestant els agents de la Policia Local van agafar declaració als testimonis. Aquests els van descriure el model del vehicle que havia fugit i van alertar per fer-ne recerca.

Alhora van estar realitzant les tasques per elaborar l'atestat i al cap d'una hora de l'atropellament, el conductor del vehicle fugit es va presentar al punt de l'accident.

Els agents locals el van detenir i van veure que presentava possibles signes d'anar begut. Li van practicar la prova d'alcoholèmia i aquest va donar positiu. Concretament, 0,38 mg/litre d'aire expirat, quan la taxa màxima és de 0,25 mg/l.

L'arrestat és un jove de 25 anys a qui acusen de conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i omissió del deure de socors.