Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor per conduir amb una taxa d'alcoholèmia quatre vegades superior a la permesa per l'N-260 a Figueres. Els fets van tenir lloc cap a les cinc de la tarda del 15 de novembre, quan el denunciat va accidentar-se amb un altre vehicle.

Quan els mossos van arribar al lloc de l’accident, al quilòmetre 36,6 de la via, i després de comprovar que els conductors d’ambdós vehicles estaven il·lesos, van detectar que el conductor que hauria provocat l’encalç presentava una clara simptomatologia de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. El conductor, un home de 57 anys , nacionalitat espanyola i resident al Far d'Empordà, va ser denunciat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir en estat etílic.

En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu d’1.14 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, més del quàdruple de la taxa màxima permesa. Per aquest motiu, els agents el van denunciar penalment. L’home denunciat haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.