L’Espai Jove l’Esbotzada de l’Escala ha arribat al seu cinquè aniversari i per celebrar-ho, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament escalenc va organitzar, dissabte passat, la jornada «Joves for future. Compartir és viure», que va tenir lloc, dissabte passat, amb nombroses activitats previstes, des de xerrades i tallers, a activitats de lleure i concerts.

La jornada va començar a l’Alfolí de la Sal, amb una taula de debat presentada per l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, i el director general de Joventut de la Generalitat, Àlex Sastre. Hi participaven representants de l’àrea de Joventut de l’Escala, dels serveis territorials de Joventut, del Consell Comarcal i joves del municipi.

El regidor de Joventut, Marc Frigola, destacava la participació en aquesta jornada, ja que, segons ell, «hi havia un públic de totes les edats que van fer una jornada molt dinàmica i reflexiva». L’Espai Jove l’Esbotzada es va inaugurar el 2 de desembre de 2016 i ha organitzat més de cent activitats i hi han passat més de 6.000 joves.