Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes a Roses per estafar més de 10.000 euros amb una targeta bancària.

La víctima va trobar a faltar la targeta i va descobrir que li havien fet moviments fraudulents al seu compte corrent de diversa tipologia. Arran d'això, va denunciar els fets a la policia.

Els dos arrestats per part de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Roses són dos joves de 19 i 21 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Roses. Estan acusats de ser els presumptes autors d’un delicte d’estafa.

Els fets es remunten al 28 d’octubre quan els Mossos van rebre la denúncia d’un ciutadà que havia detectat que des de l’11 al 26 d’octubre el seu compte bancari havia estat objecte de moviments fraudulents a través d’una targeta bancària.

Caixers, pagaments

La víctima, que no sabia si havia perdut la targeta o li havien sostret, va detectar diversos moviments de diners a través de pagaments en línia, pagaments en establiments i reintegraments en caixers automàtics, sense la seva autorització ni el seu coneixement. El total dels diners estafats ascendien a més de 10.000 euros.

 Arran de la denúncia, els Mossos van iniciar les indagacions per esbrinar qui podria ser l’autor o autors dels fets. La investigació va donar el seu fruit el passat dia 29 de novembre quan van localitzar i detenir els dos presumptes autors de l’estafa.

 Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials i seran citats aviat per declarar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.