L'Ajuntament de Figueres ha portat a terme una de les actuacions del pla de xoc en equipaments esportius amb millores al camp de futbol de La Casera per tal de facilitar el funcionament d'aquesta instal·lació esportiva i la licitació de l'adaptació a la normativa del pavelló Roser Llop. La licitació ascendeix a 365.465,53€.

S'ha col·locat gespa artificial al camp annex de futbol 5, s'han arranjat les portes i els interiors dels vestidors i s'ha pintat tot el perímetre del camp i la façana. També s'han canviat les xarxes i dotat de millor il·luminació amb llums LED.

Properament, se substituiran els bancs malmesos del perímetre del camp i els taulers de les cistelles de bàsquet del camp annex.

El Pavelló Roser Llop s'ha d'adaptar a la normativa de protecció contra incendis i accessibilitat. La Junta de Govern Local de Figueres ha aprovat la licitació del contracte d'obres per adequar les instal·lacions del pavelló.

El regidor d'Esports, César Barrenechea ha destacat que "aquestes obres són imprescindibles per complir amb la normativa i una de les prioritats de l'àrea d'esports aquests dos anys és complir amb el pla de xoc dels equipaments esportius de Figueres".

Aquestes millores seran les primeres actuacions del Pla de Xoc en equipaments esportius que es durà a terme en els propers dos anys i que té com a objectiu posar al dia les instal·lacions esportives de la ciutat.

L'Ajuntament va anunciar el mes d'octubre que posaria en marxa un pla de xoc per transformar i millorar els actuals equipaments esportius a l’espera de la construcció del nou pavelló a la zona de l’Olivar Gran.

El pla de xoc és pels propers dos anys i suposa una inversió de 3,5 milions. A això s’hi sumaran altres inversions previstes fins el 2024 i que en conjunt ascendeix a 6,3 milons, més la construcció del pavelló que es preveu licitar el 2023.