Veïns de la Jonquera, representants polítics de set poblacions i de les colles de caçadors de Cantallops, la Jonquera i altres pobles del voltant van ser els protagonistes ahir d'una nova protesta, la quarta, per reivindicar que es mantingui el Parc de Bombers de la Jonquera com és actualment, professional, sense convertir-lo en un parc de voluntaris.

"Aqui ens tindran cada dimecres fins que no aconseguim ja parlar amb les autoritats competents", advertia l'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, en la protesta d'ahir al vespre que va consistir en tallar la carretera amb la pancarta "Volem el parc de bombers les 24 hores i els 365 dies de l'any".

Cada dimecres a la tarda representants de les set poblacions afectades i veïns protesten davant el parc. I cada setmana es compta amb la presència d'entitats o associacions. Ahir va ser el torn dels caçadors. "Avui tenim les associacions de caçadors de la Jonquera, Cantallops i Capmany que ens acompanyen també per donar suport a aquestes trobades" deia Martínez reivindicant que el tancament afecta a tothom.

7

Protesta pel canvi a voluntaris del parc de bombers de la Jonquera DdG

Et pot interessar:

Un dels representants de les societats de caçadors explicava que tenen el suport d'associacions d'altres punts del territori. Va defensar el seu paper en posar a punt camins i donar suport quan es crema el bosc i la importància de disposar dels Bombers.

Les protestes no s'aturaran i continuaran cada setmana.