Els Mossos d'Esquadra han detingut dos reincidents a Pontós que anaven en cotxe i que portaven 260 quilos de coure robats d'un camió aparcat en una àrea de servei de l'AP-7 a Figueres.

Els agents van aturar els dos lladres en un control d'alcoholèmia a l'N-II i es van trobar amb la sorpresa.

Els dos detinguts són dos homes de 31 i 33 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres. Els acusen de ser els presumptes autors d’un delicte de receptació.

Els fets es remunten a dimarts passat 14 de desembre, quan agents dels Mossos de Trànsit de Figueres, que feien un control d’alcoholèmia a la carretera N-II al seu per Pontós, van aturar un turisme que circulava direcció Girona.

Els Mossos van fer les comprovacions pertinents i quan van escorcollar el vehicle hi van localitzar diverses bobines de fil de coure amb un pes total d’uns 260 quilos, de les quals els ocupants del cotxe no en van poder acreditar la seva procedència.

Denúncia del camioner recent

Els policies van iniciar les indagacions per saber d’on provenia el fil de coure localitzat, fins que van saber que feia unes hores un camioner havia denunciat que, mentre tenia el seu vehicle aparcat a l’àrea de descans de Figueres -punt quilomètric 24- de l’AP-7, havia estat víctima del robatori de vuit bobines de coure de 500 metres cadascuna i que coincidien amb les trobades dins el turisme.

 Davant les evidències, els Mossos van detenir els dos ocupants del cotxe com a presumptes autors d’un delicte de receptació.

Els detinguts, amb múltiples antecedents, van quedar en llibertat després de després de declarar a dependències judicials i seran citats aviat per declarar al jutjat d’instrucció de Figueres encarregat de conèixer el cas.