Un motorista va morir ahir a la tarda en un accident a la C-252 a l’altura de Figueres. Segons les primeres informacions del Servei Català de Trànsit, l’incident mortal va tenir lloc al quilòmetre 0,3 de la via, dins la zona industrial de l’Aigüeta situada als afores del municipi. L’accident va tenir lloc quan per motius desconeguts el motorista va sortir de la via i va caure dins un rec situat prop de l’empresa Bombes Vilpin. L’avís es va rebre a les 17.41 hores i la víctima és un home.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quan els efectius d’emergències van arribar al lloc dels fets, l’home ja era mort i no van poder fer res per salvar-li la vida.

Un cop rebuda l’autorització judicial, els Bombers van socórrer els Mossos en la retirada del cos. Per la seva banda, Trànsit va posar a disposició dels familiars i afectats pel sinistre el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit. 

Inici d’any negre a Girona 

Amb aquesta, ja són 22 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreteres catalanes. La província de Girona concentra prop de la meitat de les víctimes de Catalunya en un inici d’any especialment negre, ja que la mortalitat s’ha quadruplicat respecte de l’any passat durant les mateixes dates. De fet, en només un mes i mig ja han mort deu persones, i les últimes dues en només dos dies de diferència. L’última víctima va ser una jove de 22 anys a la C-63 a Vidreres, que anava de copilot en un turisme. La majoria de les morts s’han produït en vies interurbanes, essent l’autopista el nou punt negre des que es van alliberar els peatges.