Un home està ingressat a l'UCI de l'hospital Josep Trueta de Girona des d'ahir al vespre després de ser atropellat a l'AP-7 a Garrigàs.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) investiguen el greu accident.

Segons el Servei Català de Trànsit, els fets es van produir cap a tres quarts de set del vespre a l'altura del quilòmetre 35 en sentit nord.

Un vehicle va quedar-se sense benzina a prop de l'àrea de servei de Garrigàs i els dos ocupants van voler anar cap allà per fer provisió de benzina o demanar ajuda. En el moment que retornaven de l'àrea de servei, un d'ells va ser atropellat.

Un cotxe va envestir l'home i aquest va quedar greument ferit. Arran del succés, es van activar diverses unitats dels efectius d'emergència: Mossos de Trànsit, Bombers i SEM.

Els efectius del SEM van atendre el ferit, a qui van poder estabilitzar i posteriorment, va evacuar a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Un cop al centre sanitari, l'home va ingressar a l'UCI. On roman ingressat en estat crític i pronòstic reservat, segons fonts del centre de salut.

Arran del succés es van produir afectacions al trànsit a l'AP-7 en direcció Figueres. Es va haver de tallar un carril i això va generar algunes retencions, que van arribar al quilòmetre de longitud