La Jonquera vol promoure la rehabilitació de les façanes dels immobles del centre i de la façana del riu. Ha obert una nova convocatòria de subvencions de 200.000 euros.

La convocatòria posa el focus en la rehabilitació de les façanes dels immobles dels carrers Cantallops, de la Torre, del Rec, Rocaberti, Sant Miquel, Vell, Vidre, Roc de Miradones, Plaça Nova i del carrer Major, amb façanes que donin al riu Llobregat i entre els números 57 i 135.

«Enguany, hem quadruplicat la partida pressupostària i hem ampliat significativament el nombre d’immobles que poden sol·licitar els nous ajuts», ha manifestat l’alcaldessa, Sònia Martínez. La intenció de l’Ajuntament és anar millorant la imatge del municipi i després de la bona acollida de les dues primeres convocatòries de subvencions per a la rehabilitació de les façanes del carrer Major, l’Ajuntament de La Jonquera obre una tercera línia d’ajuts. Aquest cop, a diferència de les dues convocatòries anteriors, el consistori jonquerenc amplia l’àrea d’actuació.

De les ajudes, els veïns poden optar a un ajut de fins al 90% del cost de les obres, que en tot cas no pot superar els 15.000 euros.

Les bases estableixen que cada persona podrà tramitar una única sol·licitud per finca.