La Policia Local de Castelló d’Empúries va efectuar dijous tres detencions per diferents delictes. La primera es va produir durant la tarda, quan es va rebre la trucada d’una persona informant que el seu turisme havia sigut sostret feia uns minuts.

Els agents van iniciar la recerca del vehicle sostret i en poc temps el van localitzar, amb l’autor del robatori conduint-lo. Tot i que el sospitós en veure la patrulla va intentar fugir, va ser interceptat pels agents i detingut. La víctima del robatori va recuperar el seu cotxe. La segona detenció es va donar lloc durant la nit. La Policia Local va rebre trucada informant que s’acabava de produir una ocupació. Els agents actuants es van adreçar al domicili ocupat i van detenir la persona. I finalment la tercera detenció ha estat de matinada.

La Policia Local va ser informada d’un accident sense ferits. Una patrulla es va adreçar al lloc dels fets i va practicar prova d’alcoholèmia al conductor causant de l’accident, que havia col·lidit amb un vehicle estacionat i un altre que circulava. El conductor triplicava la taxa d’alcoholèmia permesa i va ser detingut pels agents actuants.

Els tres detinguts han quedat a disposició judicial.