La dona que va resultar ahir ferida crítica en un accident de trànsit a l'N-260 ha mort de matinada a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Es tracta de la passatgera davantera d'un dels cotxes implicats. Era una dona de 79 anys, P.B.F., veïna de Vila-sacra.

Els altres dos ferits, dos homes, encara es mantenen ingressats al centre sanitari, segons han confirmat fonts del centre de salut.

Un d'ells es troba a l'UCI (Unitat de Cures Intensives) en estat greu però estable. També hi ha un tercer hospitalitzat es troba a planta, en aquest cas però, no està greu.

Aquest accident de trànsit es va produir en un punt negre de l'N-260, un enllaç amb la C-260 on hi solen haver accidents de trànsit.

El succés va tenir lloc  quan faltava un quart d'hora per les cinc de la tarda i per causes que els Mossos investiguen dos cotxes van xocar.

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, Bombers i SEM -que va enviar dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat- van treballar en el lloc dels fets.

Van traslladar els tres ferits -una dona ha resultat ferida crítica, un home en estat greu i un altre home de poca gravetat- al Trueta. Al centre sanitari, la dona hi ha perdut la vida perquè no ha pogutr superar la gravetat de les ferides.

Amb aquesta víctima, són 63 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisional de Trànsit. Tretze corresponen a les comarques de Girona.

Precisament, ahir es va conèixer que l'Estat preveu fer un pas elevat a l'encreuament de l'N-260 cap a Ordis.