Un home de 76 anys va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a Castelló d'Empúries. Un tot terreny el va atropellar en un carrer del centre del poble i no va poder superar les conseqüències de l'impacte.

A lloc s'hi van desplaçar la Policia Local i el SEM amb dues unitats però malgrat els seus esforços, no el van poder recuperar. La víctima era un veí de la població de 76 anys.

La Policia local va alertar el SEM a un quart de cinc de la tarda del sinistre viari que s'acabava de produir al carrer Santa Clara i ha obert una investigació per aclarir les causes de l'accident i s'ha fet càrrec de l'atestat. De moment, tot apunta a un atropellament de tipus accidental.

Segons fonts policials, les primeres indagacions apunten que el conductor d'un Mercedes tot terreny es va distreure i va acabar atropellant l'home quan travessava -segons els primers indicis de la policia- un pas de vianants del carrer Santa Clara.

L'envestida va ser tan forta que l'home va perdre la vida poca estona després dels fets i els efectius d'emergències no van poder-lo recuperar.

El conductor, un cop la policia entregui l'atestat -a principis de setmana que ve- al jutjat número 8 de Figueres que és el que estava de guàrdia, passarà a disposició judicial.

17 morts en accidents

Amb aquesta ja són 17 les persones mortes en accidents de trànsit a les comarques de Girona des de principis d'any. Catorze corresponen a víctimes que han perdut la vida en vies interurbanes i tres en urbanes.