La Policia Local de Castelló d’Empúries ha detingut una dona que circulava pel carrer amb un ganivet després de causar danys en un cartell i que va amenaçar intentar agredir la Policia Local.

Això va succeir ahir a la tarda i tot va començar quan la Policia Local va rebre trucada d’un home comunicant que una dona acabava de causar danys a un cartell d’una propietat privada amb un ganivet i que estava circulant a peu per la via pública portant l’arma blanca i en actitud molt hostil.

En arribar la patrulla al lloc on es trobava la dona, aquesta va intentar treure el ganivet que portava i amb la intenció, assegura la policia local, d’utilitzar-lo per atacar als policies.

Els agents van intentar treure-li l'arma però es va mostrar molt violenta i va resistir-se. A més, durant el forcejament va causar ferides a un dels agents.

Finalment, els agents de la Policia Local, amb l’ajuda d’un agent de Mossos d’Esquadra fora de servei que es trobava casualment al lloc en el moment dels fets, van aconseguir reduir-la i va quedar detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'amenaces amb arma blanca i un d'atemptat contra agents de l’autoritat.

Fugit de la justícia

D'altra banda, la Policia de Castelló d’Empúries també va detenir a Empuriabrava un fugitiu alemany el cap de setmana, estava en cerca i captura per part la policia alemanya.

Els fets es remunten al dissabte passat a la tarda, quan la central de la Policia Local va rebre una trucada informant d’un home que acabava de cometre un furt a la zona comercial d’Empuriabrava i que l'havien retingut.

En pocs minuts, diverses patrulles de la Policia Local van arribar al lloc i van detenir a l'individu. En fer les comprovacions pertinents, els agents van comprovar que l’individu en qüestió tenia un requeriment pendent de recerca, detenció i extradició per delictes contra la propietat comesos a Alemanya. 

El detingut ha entrat a presó provisional fins a la seva entrega a les autoritats alemanyes.