Els Mossos d'Esquadra han tingut un home per presumptes abusos sexuals per abordar una dona al carrer i tocar-li els pits.

També l'acusen d'atemptat contra els agents perquè va causar aldarulls al carrer i a més va agredir-los.

L'arrestat és un veí de Salt de 33 anys. La víctima en té 43.

El succés es va produir el dilluns 30 de maig poc abans de les cinc de la tarda, els Mossos van rebre l'avís a través del 112 que hi havia un home causant aldarulls i molt irat a la zona de l'estació de tren convencional. Quan els policies el van intentar retenir, aquest s'hi va resistir, va agredir els policies i va fugir.

D'altra banda, durant la fugida, l'home va seguir causant aldarulls per vials pròxims, va colpejar vehicles i en un punt, es va trobar una dona de 43 anys que caminava per la zona i anava en direcció al carrer Nou.

Aquest individu, que estava molt exaltat, la va abordar, s'hi va llançar al cim i li va tocar els pits, tot amb la intenció d'abusar-ne.

Finalment, els Mossos d'Esquadra que el perseguien, el van aconseguir reduir al carrer Migdia i el van detenir.

Aquest home, de 33 anys, fins ara no tenia antecedents policials. És un veí de Salt que ha quedat acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals i un d'atemptat contra els agents de l'autoritat, segons han confirmat els Mossos.

L'endemà dels fets, l'home va passar a disposició del jutge de guàrdia a Figueres i aquest, va quedar en llibertat amb càrrecs.