Diari de Girona

Diari de Girona

Una baralla en una platja de Roses acaba amb tres ferits per arma blanca

La policia busca els agressors · El SEM trasllada els ferits a l'hospital de Figueres

Una ambulància del SEM, en una imatge d'arxiu.

Una baralla en una platja de Roses va acabar la passada matinada amb tres ferits per arma blanca.

Un d'ells va resultar ferit de més gravetat perquè tenia una ganivetada a la zona de les costelles i els altres dos, a la cuixa. El SEM va traslladar-los tots tres a l'hospital comarcal de Figueres i dos d'ells van necessitar punts de sutura.

El succés es va produir a quarts de cinc de la matinada d'aquest dijous, els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van rebre l'avís que hi havia una baralla a la platja de Canyelles Petites de dos grups de persones i que portaven ganivets.

Arran dels fets també es va activar la Policia Local de Roses i el SEM.

En arribar-hi no van trobar ningú a la zona, però els Mossos van localitzar en un carrer proper, un jove amb una ferida d'arma blanca. Finalment, van ser tres les persones ferides. Tots són nois francesos que estan de vacances a Roses.

Arran dels fets, la policia va prendre declaració als joves i va fer una recerca per la zona per trobar els autors de les punyalades. Que segons van manifestar els ferits, serien un grup d'unes 10 persones i que duien ganivets.

Els efectius del SEM de la seva banda, van atendre els joves de les ferides. Un d'ells presentava un tall superficial i els altres dos van necessitar punts de sutura. Tots van ser traslladats de matinada a l'hospital de Figueres.

Els Mossos mantenen la investigació oberta i busquen els autors de les ganivetades.

Compartir l'article

stats