Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local han detingut un home per robar a punta d’arpó el mòbil a uns joves a la platja de la Farella de Llançà.

L’arrestat ha ingressat a presó, té 26 anys i està acusat de ser el presumpte autor de cinc delictes de robatori amb intimidació.

Els fets són del 24 de juliol, pels volts de les quatre de la matinada quan un grup de cinc joves estaven jugant a cartes a la platja i un home se’ls va acostar i els va demanar una cigarreta.

Els nois li van dir que no tenien tabac i l’home va treure un fusell de pesca submarina de sota la samarreta i els va amenaçar perquè li donessin els telèfons mòbils. Un cop els va tenir va fugir del lloc.

Alguna de les víctimes va informar dels fets a través de les xarxes socials i va demanar que els ajudessin a localitzar l’individu ja que aquella nit hi havia més gent i potser havia vist com havien succeïts els fets. Després de diverses gestions d’investigació, el dia 2 d’agost, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van identificar i van detenir el presumpte autor dels fets a Llançà.

El detingut va passar dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.