Dos lladres van fer anar de corcoll la policia els dies 6 i 7 de setembre a Castelló d'Empúries.

Tot va començar el dia 6 a la nit, quan la Policia Local de Castelló d’Empúries va rebre una trucada alertant que dos individus estaven intentant sostreure unes bicicletes.

Es va adreçar una patrulla al lloc i va trobar els dos individus descrits per l'alertant que arrossegaven dues bicicletes elèctriques pel carrer.

Els agents van demanar als dos homes que s'aturessin però en comptes de parar, van fugir.

Un dels sospitosos va poder ser interceptat pels agents de la Policia Local i va quedar arrestat com a presumpte autor d’un presumpte delicte de furt.

L’altre sospitós va aconseguir fugir però l'endemà el matí va poder ser identificat i detingut pels Mossos d'Esquadra, gràcies a la descripció que en van fer els agents locals.

Les bicicletes elèctriques sostretes han estat retornades als seus propietaris.

Detinguts per danys

La Policia Local de Castelló d’Empúries d'altra banda, el dia 8 va actuar en una discussió al carrer. Va rebre una trucada de matinada i en arribar una patrulla al lloc es van trobar amb tres persones discutint. Una d’elles va explicar-los que les altres dues havien causat danys al seu cotxe i al seu domicili.

Els agents van fer comprovacions i després, de prendre'ls declaració tants als implicats com a un testimoni dels fets, els agents actuants van procedir a la detenció dels dos sospitosos com a autors d’un presumpte delicte de danys.