Diari de Girona

Diari de Girona

Agredeixen un camioner en una benzinera de Vilamalla i li roben la càrrega

Els Mossos d’Esquadra busquen els tres individus que van emportar-se palets amb roba de marca

Robatori violent a un camioner a Vilamalla. Un grup de tres lladres el van agredir per emportar-se la càrrega del tràiler. L’home va resultar ferit amb diverses contusions perquè el van colpejar de valent. Els fets van tenir lloc el diumenge passat -11 de setembre- poc després de les sis de la matinada en una benzinera ubicada al polígon Empordà Internacional.

El xofer del estava dormint a dins del vehicle pesant i va començar a sentir com si algú estigué remenant a la zona de la càrrega. Va veure un home que li havia fet un tall a la lona de la zona de la càrrega i després en recrimina-li, van aparèixer dos individus més. Els lladres el van agredir físicament i li van propinar diversos cops al cop. Va patir ferides lleus al cap i al front.

Els tres individus van sostreure la càrrega de tràiler després de deixar l’home ferit: nou palets i mig carregats de roba de marca i van fugir amb una furgoneta.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van anar al lloc dels fets en rebre l’avís d’un testimoni del robatori violent i busquen els tres homes que el van perpetrar. El xofer agredit va presentar denúncia pels fets.

Antecedent a Garrigàs

Aquest tipus de robatoris de «telenors «violents no és massa freqüent però de tant en tant hi ha algun cas. Fa unes setmanes, el 21 d’agost va succeir quelcom similar a l’àrea de descans de l’AP-7 a Garrigàs. En aquest cas sis homes encaputxats armats amb ganivets i pals van agredir també un camioner i van fugir amb la càrrega. Després van abandonar la furgoneta a Blanes amb les portes obertes perquè algú recollís la mercaderia, però va haver-hi una sorpresa. Algú la va veure i va alertar la Policia Local. Això va provocar que es pogués recuperar la mercaderia.

Compartir l'article

stats