Els municipis de la Badia de Roses ofereixen deu activitats relacionades amb el benestar per celebrar els desè aniversari de la seva integració a l'Associació de les Badies Més Belles del Món. Totes les activitats són gratuïtes.

Caminar conscient i bany de tardor, practicar earthing sentint el contacte amb el mar i la terra amb les onades trencant als nostres peus, exploració sensorial amb sonoteràpia, concert meditatiu acompanyat per instruments ancestrals, sessió de txikung a la riba del Fluvià seguit d'un passeig contemplatiu amb caiac, o practicar ioga sensorial envoltats de natura o sobre una planxa de pàdel,... Formen part del programa de tardor de "Sent la Badia", que ofereix una visió integradora de la qualitat de vida a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

La programació ofereix un total de 10 experiències de benestar, que abasta els cinc caps de setmana d'octubre i que tenen lloc en diferents emplaçaments dels quatre municipis que conformen la badia: l'Escala-Empúries, Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries-Empuriabrava i Roses.

 En el context actual, en què l'estil de vida es veu perjudicat per l'augment de l'estrès, l'ansietat o la depressió, el turisme de benestar està incrementant la seva demanda, han explicat.

Per aquesta raó, els municipis de la badia de Roses ja fa uns anys que ofereixen el programa 'Sent la Badia', amb activitats de desenvolupament personal, millora de la salut mental i física, consciència... per assumir la responsabilitat del propi benestar.