Els Mossos d'Esquadra van detenir un lladre d'habitatges que el dilluns 12 de setembre havia presumptament robat en un domicili d'Empuriabrava.

L'actuació de la Policia Local va ser clau perquè el van poder identificar i la mateixa nit dels fets, els Mossos de Roses el van detenir.

Tot va començar la nit del dia 12 quan la Policia Local de Castelló d’Empúries va rebre alerta del cos de Mossos d’Esquadra informant que havien rebut avís que un individu havia entrat en una propietat a la urbanització d’Empuriabrava.

En arribar una patrulla de la Policia Local no van veure a ningú ni res forçat al domicili. Però al cap de pocs minuts la mateixa patrulla va ser requerida per un veí d’una casa propera informant que un individu amb la mateixa descripció havia intentat entrar en una altra casa del mateix carrer.

Fent recerca per la zona, la patrulla de Policia Local va localitzar a l'individu descrit circulant en bicicleta amb una bossa de plàstic a la mà i en fer-lo aturar, va fugir i va llançar la bossa amb objectes presumptament sostrets a l’interior.

El sospitós va poder ser identificat visualment pels agents de la Policia Local, segons comunica el cos policial, i van informar els Mossos d’Esquadra. Van fer una recerca conjunta i finalment, la mateixa nit, el sospitós va poder ser enxampat i detingut pels Mossos.