Els Mossos d'Esquadra ha detingut dos homes en un control a Pont de Molins després de trobar-lo mig quilo d’heroïna amagada sota el seient del cotxe.

Ambdós han ingressat a presó. La droga està valorada en més de 29.000 euros.

Els arrestats són dos homes de 34 i 42 anys a qui acusen de ser presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fes són de divendres passat cap a les vuit del vespre quan agents de l'ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) estava realitzant un dispositiu policial preventiu a l'N-II, concretament al punt quilomètric 761,5, a Pont de Molins. Els agents van veure que s’aproximava un turisme i com el copilot feia moviments sota el seu seient.

Els Mossos van aturar el cotxe, van identificar els seus dos ocupants i van escorcollar el vehicle. Sota el seient del copilot els agents van localitzar dues peces rectangulars de color marró embolcallades amb film transparent. Comprovada la substància, va resultar ser heroïna, amb un pes total de 493 grams. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior la droga estaria valorada en 29.373 euros. 

Els detinguts, segons informa el cos policial, també portaven 300 euros en bitllets fraccionats i dos telèfons mòbils que van quedar intervinguts.

Ambdós homes van quedar arrestats per un presumpte delicte contra la salut pública. Els dos detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Figueres, qui en va decretar el seu ingrés a presó.