Una dona ha mort aquest dilluns en caure per una zona rocosa a la platja de l'Almadrava, al terme municipal de Roses, segons han informat els Bombers. El cos d'emergències ha rebut l'avís de l'accident cap a tres quarts de dues del migdia. La víctima caminava amb un grup de tres persones més i ha caigut d'uns deu metres. Segons expliquen els Bombers, la caiguda s'ha produït mentre el grup intentava davallar per uns graons que porten al cap anomenat Punta Almadrava. Dues dotacions terrestres i l'helicòpter amb el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i metge especialitzat en rescats han actuat a l'indret. Els efectius han fet tasques de reanimació durant uns deu minuts a la dona, sense resultat.

Un cop els Mossos d'Esquadra han acabat les tasques policials, efectius GRAE dels Bombers han rescatat el cos amb una grua de l'helicòpter. Després s'ha traslladat al parc de Bombers de Roses, on s'esperava la comitiva judicial.

A l'operatiu també hi han pres part sis dotacions dels Mossos, a més d'un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació dels fets.