Diari de Girona

Diari de Girona

Robatori violent en una botiga d’Empuriabrava

La dependenta intenta impedir que els lladres fugin i l'amenacen amb un ganivet · La Policia Local deté els dos lladres l'endemà dels fets

Un vehicle de la Policia Local de Castelló d'Empúries Foto d'arxiu

Uns lladres van robar amb violència aquest dilluns en una botiga d’Empuriabrava. La Policia Local de Castelló d'Empúries va detenir l’endemà als dos presumptes lladres i els acusa d’un robatori amb violència i intimidació.

El cas es remunta a dilluns a la tarda en un basar de la població. La Policia Local va rebre l’avís des del comerç on des de la botiga s'alertava que dos nois els havien robat diversos productes i els havien agredit.

Concretament, van fer un cop al braç a la botiguera quan intentava evitar que fugissin amb els objectes robats fugir i també la van amenaçar amb un ganivet de grans dimensions, que havien sostret. També la van colpejar al braç i va haver de ser atesa al CAP.

Els agents en arribar al local assaltat, van veure com els presumptes autors fugien corrents amb objectes a les mans. Els van perseguir però van aconseguir fugir. El botí dels productes robats ascendeix a uns 1.000 euros. 

Tot i això, els policies van poder veure com eren els autors i els van poder identificar. Finalment, aquest dimarts a la tarda, segons el cos local, van interceptar i detenir els dos sospitosos.

Ambdós van quedar arrestats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Ambdós són reincidents.

Compartir l'article

stats