El comitè i la junta de personal de l’Ajuntament de Figueres denuncien en un comunicat «l’estat deplorable» d’unes instal·lacions municipals que utilitzen el personal de la brigada. Tot i que està previst fer-hi obres, actualment estan en molt mal estat.

Les instal·lacions municipals són les de Can Sagrera, que s’utilitzen com a magatzem i vestidor del personal de la brigada.

Els treballadors afirmen que les pluges de les últimes setmanes han deixat al descobert la situació lamentable en què es troben.

Principis de seguretat

En aquest sentit des del comitè i la junta de personal han explicat que l’espai «no només és insalubre, sinó que atempta contra els principis bàsics de seguretat en el treball» per les deficiències del local.

A més, asseguren que ho van posar en coneixement dels responsables municipals de l’Ajuntament a finals de setembre i que «a data d’avui, ningú ha rebut cap resposta».

En relació a aquest equipament, precisament l’Ajuntament de Figueres va aprovar definitivament el juny passat el projecte de reposició i millora la coberta i els vestidors de l’espai. Aquest edifici és antic, va ser construït l’any 1965.

Està previst que les obres es facin en dues fases i estan pressupostades en uns 440.000 euros.