El vicealcalde de Figueres i candidat socialista a l’alcaldia de Figueres, Pere Casellas, va presentar avui el seu projecte de ciutat acompanyat del primer secretari del PSC, Salvador Illa. Durant la seva intervenció, Casellas va fer balanç de la feina que ha fet el govern en aquests tres anys i mig del mandat durant els quals, tot i la pandèmia, «s’ha pogut posar la ciutat al dia en serveis i inversions».

Casellas va desgranar dades que, segons la seva opinió «mostren que Figueres està avançant en la bona direcció i ha fet referència al lideratge comercial de la ciutat, les bones dades turístiques, el potencial del logis Empordà o el desenvolupament de l’estació del TGV».

El candidat socialista a l’alcaldia de Figueres va explicar que la ciutat té tres grans reptes davant seu per als anys vinents. En primer lloc, «millorar la qualitat de vida de la ciutat. I això vol dir, més seguretat, més espais verds, més serveis». El segon, és «l’augment de l’espai dedicat a activitat econòmica» I, en tercer lloc, que «Figueres ha d’esdevenir un referent en turisme cultural». En la seva intervenció, el primer secretari socialista, Salvador Illa, va assegurar que l’eslògan del PSC de Figueres (La Figueres que avança) és una «veritat inqüestionable».