Diari de Girona

Diari de Girona

Policies Locals salven la vida d'una dona que es volia llançar des d'un pont a Castelló

Un agent la va agafar pel braç quan estava a punt de precipitar-se i amb la resta d'efectius, la van poder treure de la zona de perill

Un agent de la Policia Local de Castelló d'Empúries

Agents de la Policia Local de Castelló d'Empúries han salvat la vida d'una dona que es volia precipitar des d'un pont per posar fi a la seva vida. La rapidesa i la destresa en l'actuació dels policies va evitar que es llancés al buit.

Aquesta intervenció es remunta al dissabte 29 d'octubre quan un noi es va presentar cap a les quatre de la matinada a la comissaria de la Policia Local de Castelló nerviós i informant que una dona es volia llançar des d'un pont de la localitat.

Arran de l'avís, totes les patrulles de la Policia Local disponibles es van activar per intentar evitar el suïcidi. Els agents també van demanar el suport d'una ambulància del SEM i es van dirigir fins al pont en qüestió.

En arribar-hi, es van trobar la dona, d'uns 50 anys, que estava asseguda a l'ampit del pont i que li penjaven els peus.

Davant d'aquesta situació de perill i per evitar que la dona pogués portar a terme el seu objectiu, un agent va dialogar amb ella i va intentar convèncer-la que no es llancés i sortís del pont.

"In extremis"

Mentre això succeïa, va arribar una altra patrulla de la Policia Local. Un dels agents del vehicle va pujar fins al pont però quan va aproximar-se fins a la dona, segons el cos policial, aquesta estava a punt de precipitar-se i només s'agafava d'un punt del parapet amb una mà. Davant d'aquesta situació d'extrema gravetat, l'agent no va dubtar a actuar i la va agafar "in extremis" pel braç.

Gràcies a aquest moviment, va aconseguir evitar que es precipités. Amb l'ajuda de la resta dels policies van poder pujar-la a pols, la van treure de la zona de perill i al final, li van salvar la vida.

Posteriorment, la víctima va ser atesa pels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Compartir l'article

stats