ERC de Vilafant va presentar dilluns diverses al·legacions en contra del projecte de condicionament d’un tram de la carretera GIP-5129 de Vilafant a Borrassa que contempla la construcció d’un pont sobre el riu Manol.

El grup posa de manifest que estan d’acord «parcialment l’objectiu general del projecte» perquè són «coneixedors de la necessitat de resoldre el punt crític en relació al gual existent sobre el riu Manol».Diuen que «no compartim, ni considerem necessari ni oportú, eliminar el pas del trànsit pel teixit urbà, traslladant el traçat de la travessia actual al sud-oest de la trama urbana».

Demanen a l’Ajuntament de Vilafant que aturi temporalment aquest projecte «l’impuls d’aquest expedient a l’espera de conèixer els resultats electorals del proper maig de 2023, entenent que el resultant d’aquestes eleccions poden en part donar l’opinió de la ciutadania envers aquest projecte».

En aquest sentit, expliquen que aquest projecte serà un dels punts que formarà part del seu programa electoral i avancen que si ERC Vilafant assoleix l’alcaldia el maig de l’any vinent faran el possible per modificar-lo.