Ensurt aquest matí a Figueres. Efectius dels Bombers, el SEM, la Guàrdia Urbana de Figueres i els Mossos d'Esquadra han hagut d'actuar, aquest dijous cap a les onze del matí, a l'edifici d'habitatges socials de l'avinguda Fages de Climent, després de rebre una alerta per l'aparició de fum a l'immoble.

Ha cremat un sofà que es trobava en un domicili de la segona planta. Arran del foc, s'ha generat molt fum a l'escala i això, ha fet que s'haguessin de confinar bona part dels veïns del bloc, segons els Bombers.

Els Bombers han activat quatre dotacions i el SEM ha atès una persona, que ha resultat ferida per inhalació de fum. Sortosament, de forma molt lleu i els sanitaris li han donat l'alta in situ.

Cap a dos quarts de dotze del migdia, els Bombers han donat el foc per apagat i a tres quarts d'una, ja havien pogut ventilar tots els immobles i l'escala.

Problemes

Des de fa temps, una part dels veïns d'aquest immoble han denunciat problemes de convivència i acumulació de materials en alguns espais i el soterrani.