El Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries ha rebut recentment la donació d’un conjunt d’objectes antics de diferents èpoques històriques, des del segle XV al XVII. Les peces han estat cedides pel col·leccionista i investigador castelloní, Salvador Famoso Arnau.

Concretament són un plat de ceràmica de reflex metàl·lic dels segles XV o XVI; una cullera antiga feta de fusta, dels segles XV-XVII i en molt bon estat de conservació; de dos plats de ceràmica amb decoració de pintura blava valenciana, ambdós del segle XVII; i d’un bol o una xicra de ceràmica també amb pintura blava valenciana, també del segle XVII.

Des del Museu d’Història Medieval es valora molt positivament i s’agraeix la donació de la col·lecció dels cinc objectes històrics al Museu per part del donant, i alhora s’anima a tothom qui vulgui i estigui interessat a fer cessió o donació de peces al Museu. Salvador Famoso Arnau (Castelló d’Empúries, 1945) és un mestre d’obres jubilat i ha treballat molt anys en la rehabilitació i la restauració d’edificis i monuments històrics de Girona.