Diari de Girona

Diari de Girona

Roba un patinet en un gimnàs a Figueres, torna per un altre i fereix l’amo del local

Els Mossos arresten el lladre que va agredir el propietari amb una navalla i va necessitar punts de sutura

Robar un patinet i voler-ne un altre pot acabar malament, sinó que li diguin a un lladre que va actuar aquesta setmana a Figueres. Va anar fins a un gimnàs ubicat al sector de la Ronda sud i va emportar-se un patinet que estava lligat en una zona del l’exterior de l’establiment. Posteriorment, cap a dos quarts de nou del vespre, el mateix home va dirigir-se de nou fins al mateix lloc. En tornar al gimnàs va intentar emportar-se un altre patinet però aquest cop no li va sortir bé la jugada.

El propietari del local el va veure, li va recriminar els fets i el lladre, en comptes de fugir va amenaçar-los amb una navalla. Li va causar lesions al braç. Li va fer un tall que va necessitar diversos punts de sutura a l’hospital. Abans però, el responsable ja havia trucat els Mossos per alertar dels fets.

Els policies amb la descripció del suposat lladre i després d’analitzar diversos vídeos del local van poder veure com era el lladre. La Unitat d’Investigació es va encarregar del cas i va poder saber de qui es tractava.

Els Mossos el van localitzar i identificar la mateixa nit. Això ho van fer agents de seguretat ciutadana. L’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un furt, un delicte de lesions i un robatori violent. L’arrestat té 20 anys, compta amb antecedents policials i va passar l’endemà a disposició del jutge. El qual el va deixar amb llibertat amb càrrecs.

Compartir l'article

stats