Diari de Girona

Diari de Girona

Causa aldarulls al Paradise de la Jonquera, alerten els Mossos, gairebé els atropella i fuig

Els policies van haver d’esquivar l’home que va marxar temeràriament amb el cotxe · El vehicle s’ha localitzat a Figueres

Vehicles dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra busquen un home que va protagonitzar aldarulls aquest cap de setmana al prostíbul Club Paradise de la Jonquera i de retruc, va estar a punt d’atropellar els policies. L’individu ja està identificat i és qüestió de temps que el detinguin. 

Els fets succeir durant el cap de setmana i tot va començar quan els vigilants del bordell van alertar els Mossos que hi havia un client creant aldarulls perquè anava suposadament molt begut al local.

Això es remunta a quan faltaven 10 minuts per la mitjanit i els Mossos en arribar-hi, van anar cap a l'home i li van demanar que aturés la seva actitud. Aquest però malgrat dir-li que parés, no els va fer cas.

En canvi, el què va fer és agafar el cotxe que tenia estacionat a l’aparcament del local. Va fer una maniobra brusca que va obligar els agents a esquivar-lo perquè si no, els hauria atropellat.

El conductor tot seguit va fugir circulant de forma temerària. El van seguir però al final, els Mossos li van perdre el rastre. 

Cotxe aparcat a Figueres

Els agents van poder recopilar sobre el vehicle i el client fugit i poc després i ja de matinada, van localitzar el cotxe del fugitiu. Estava aparcat en un carrer de FigueresDe l’home però de moment ni rastre.

Els agents ja el tenen identificat i estan pendents d’arrestar-lo. El suposat client té 35 anys i compta amb antecedents policials. Quan sigui arrestat se l’acusarà almenys de dos delictes: un d’atemptat contra els agents de l’autoritat i un altre, contra la seguretat viària per haver conduït de forma temerària.

Compartir l'article

stats