Un robatori en un estanc de Roses ha acabat aquest cap de setmana amb dos detinguts i el tabac recuperat.

Els Mossos d’Esquadra van enxampar els dos lladres a Castelló i al cotxe que portaven els van trobar 500 paquets tabac, valorats en 25.181 euros- segons la policia-. Els dos lladres també van rebentar el vidre del local i van causar danys per valor de més d'11.000 euros.

Els dos arrestats són dos homes, de 36 i 46 anys a qui acusen de ser presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. La investigació dels Mossos continua oberta per aclarir si estan vinculats en altres robatoris similars.

Els fets es remunten a aquest diumenge cap a les sis de la matinada, quan una patrulla de seguretat ciutadana de la comissaria de Roses va rebre l’avís per adreçar-se a un estanc de Roses ubicat a l'avinguda de Jaume I.

Quan van arribar-hi es van trobar que la persiana estava forçada i la porta de vidre estava rebentada. Es van trobar tot remenat i que faltava tabac.

Càmeres: matrícula

Un cop fetes les comprovacions amb les càmeres de seguretat de l’establiment, els agents van aconseguir identificar un vehicle amb matrícula estrangera on haurien fugit els autors del robatori.

Poc després dels fets, els Mossos van localitzar un cotxe amb dos ocupants que coincidia amb la descripció a Castelló d’Empúries. Els agents el van aturar i van identificar els dos homes.

En escorcollar el vehicle van observar que en el maleter portaven dues capses de cartó tapades amb mantes i plenes de tabac.

Per aquest motiu els agents van detenir els dos homes. La investigació continua oberta per determinar si els implicats han comès altres fets delictius similars.

Els detinguts van passar aquest dilluns a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.