Anna Díaz, candidata al Port de la Selva

Serà la cap de llista de la coalició Sumem pel Port de la Selva i Candidatura de Progrés

ddg. el port de la selva

La infermera Anna Díaz Ros serà cap de llista al municipi del Port de la Selva per la coalició Sumem per El Port de la Selva i Candidatura de Progrés, candidatura que col·labora amb els socialistes. Díaz Ros ha expressat la seva satisfacció i il·lusió per encapçalar un projecte de transformació i canvi a El Port de la Selva. «Cal una altra manera de fer al poble, ara és l’hora d’estar a prop de les persones», ha explicat la candidata.

Creu que la gent del poble demana un canvi i que perquè es produeixi, cal que hi hagi alternatives. «Crec que ha arribat l’hora d’un canvi al poble i tot i que jo sóc la cara visible, som un equip de persones amb molta empenta i il·lusió que, sobretot, volem millorar la qualitat de vida de la seva gent», ha manifestat.

La candidata també ha explicat que ja tenen el logotip del partit, obra original de l’artista terrassenc, establert a Llançà, Carles Bros, i, segons ha comentat el mateix autor, el dibuix recull els símbols +, que suma en positiu, i la lletra X per multiplicar.