Complicacions per circular per l'AP-7 per un camió bolcat a la Jonquera

S'han registrat retencions quilomètriques a les dues bandes de la frontera

El camió bolcat emig de l'AP-7 a la Jonquera transportava cotxes

El camió bolcat emig de l'AP-7 a la Jonquera transportava cotxes / Bombers de la Generalitat

Eva Batlle

Eva Batlle

Un accident de trànsit a la Jonquera ha causat llargues retencions a l'AP-7 als dos costats de la frontera. La via s'ha reobert totalment al trànsit, set hores després del succés.

El sinistre viari s'ha produït a dos quarts de vuit del matí a l'altura del quilòmetre 2,5. Un camió que transportava cotxes ha bolcat enmig de la via. Algun dels vehicles ha caigut fora del voral i ha anat a parar al camp del costat.

Arran dels fets, s'han desplaçat a lloc els Mossos, SEM i Bombers. El conductor ha resultat il·lès.  Els Bombers per la seva banda, han traspassat el contingut del dipòsit de gasolina del camió per evitar més problemes amb el vehicle pesant.  El camió haurà de ser retirat per una grua de gran tonatge

Les cues quilomètriques que s'han format a l'AP-7 arran de l'accident a la Jonquera

Les cues quilomètriques que s'han format a l'AP-7 arran de l'accident a la Jonquera / Servei Català del Trànsit

Afectacions al trànsit

Els Mossos de Trànsit han hagut de fer diverses restriccions al trànsit al llarg del matí. I és que aquest succés, segons el Servei Català de Trànsit, genera retencions de 3 quilòmetres des de la frontera - El Voló- cap a Girona. I és que arran dels fets, inicialment s'ha tallat un carril en sentit Girona.

Cap a tres quarts de dotze del migdia s'ha tallat el trànsit a l'autopista arran del succés des de la frontera. Al cap d'una hora, s'ha reobert al trànsit. Llavors s'ha mantingut de nou un carril tallat al trànsit. Cap a dos quarts de tres de la tarda, s'ha reobert tota l'AP-7, set hores després de l'accident. Amb tot però, encara hi ha aturades que afecten l'autopista francesa, a l'A-9, des del Voló.