Sucessos

Destrossen una terrassa d'un bar de la Rambla de Figueres en una baralla

Un grup de joves llença cadires i coberts la matinada de Cap d'Any

Un jove agafa una cadira per llançar-la

Un jove agafa una cadira per llançar-la / Twitter

Jesús Badenes

Jesús Badenes

Una baralla entre dos grups de joves ha acabat provocant destrosses importants a una terrassa d'un dels bars més coneguts de la Rambla de Figueres. Els fets han ocorregut quan, per causes que ara mateix encara es desconeixen, dos grups de joves han començat a llençar-se objectes del mateix establiment a última hora de la matinada del dia 1 de gener. Cadires, plats, cendres i tota mena d'eines que trobaven a mà han sortit volant. Fonts municipals van confirmar que ara mateix encara no consta cap denúncia presentada pels fets, encara que no es descarta que la propietat de l'establiment presenti la pertinent reclamació pels desperfectes ocasionats.

L'enfrontament ha durat pocs minuts però ha disparat de nou les veus de protesta entre la classe política de Figueres. La batussa ha quedat enregistrada per un vianant que ho ha penjat a les xarxes socials i que ha corregut com la pólvora entre els veïns de la capital de l'Empordà.

A més, a Twitter el portaveu de Junts, Jordi Masquef se n'ha fet ressó deixant el seu missatge adreçat al govern local. Masquef ha qualificat d'intolerable els fets i afirma que "malgrat que alguns ho neguin no són només sensacions", en referència a les sospites d'un augment de la manca de seguretat a la ciuatt de Figueres.

Fa menys d'un mes Figueres ja va registrar una baralla a ganivetades entre dos lladres que va acabar amb un d'ells mort. A finals de març també es va registrar una altra batussa multitrudinària davant d'un pub.