Enxampen dos homes que transportaven dos fusells AK-47 a Garrigàs

A més, el bastidor i la matrícula del vehicle on transportaven les armes no concordaven

Els dos fusells kalàixnikov inutilitzats que els Mossos d'Esquadra han trobat al maleter del cotxe a Garrigàs

Els dos fusells kalàixnikov inutilitzats que els Mossos d'Esquadra han trobat al maleter del cotxe a Garrigàs

Europa Press

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns de matinada a dos homes que transportaven dos fusells AK-47 en el seu vehicle en una àrea de servei de la carretera AP-7, al seu pas per Garrigàs.

Fonts pròximes als fets han explicat que un cotxe patrulla es va detenir per posar gasolina al voltant de les 3.10 hores de la matinada, i que el conductor d'un turisme de matrícula francesa "es va posar en actitud nerviosa".

Els agents van identificar als dos ocupants i van inspeccionar el cotxe, i van trobar els dos fusells que, en principi, "estan inutilitzats", per la qual cosa els Mossos d'Esquadra estan a l'espera de l'informe de balística per saber si s'han utilitzat anteriorment. Segons la documentació que han facilitat als agents, i que ara s'està comprovant per veure si és certa, un d'ells és un francès de 31 anys; i l'altre, un jove de 25 anys procedent de Mauritània.

A més, els agents van comprovar que el bastidor i la matrícula del vehicle "no concordaven".

Les mateixes fonts han explicat que els agents van detenir als dos ocupants del vehicle per un delicte de tinença il·lícita d'armes i falsedat documental, i que un d'ells estava buscat per la policia francesa.