Localitzen més d'un quilo de cocaïna i haixix a l'interior d'un vehicle a La Jonquera

El material trobat a l'interior del vehicle

El material trobat a l'interior del vehicle / Policia Nacional

Redacció

La Policia Nacional va localitzar camuflat a l'interior d'un vehicle a La Jonquera, més d'un quilo de cocaïna i un paquet d'haixix. La troballa es va fer en el marc d'un control fronterer a la frontera francoespanyola aquest passat dimarts.

Els agents van aturar un vehicle i al parlar amb els ocupants, aquests van mostrar una actitud nerviosa, responent de forma incoherent a les preguntes que se'ls formulava, amb contradiccions en les manifestacions dels dos ocupants del vehicle. Per aquest motiu, es va procedir a inspeccionar l'interior del vehicle de forma superficial, trobant sota del seient del conductor un paquet d'1,125 quilos de cocaïna, amb les sigles CH.

Amb aquesta troballa, es va demanar ajuda a la Unitat Especialitzada de Guies Canins i registrar el vehicle en profunditat, davant la sospita que pogués haver-hi més substàncies amagades.

Un cop el gos es va introduir en el vehicle, va marcar clarament la part inferior del seient del conductor, on es va trobar, després de ser inspeccionada novament, un paquet de 100 grams d'haixix. En el registre, a més, s'hi va trobar diners en efectiu.

Després del registre del vehicle, es va procedir a la detenció dels dos ocupants, que van passar a disposició judicial, que va decretar presó provisional pels dos ocupants.