La primera Figa Dolça de Figueres serveix 1.300 degustacions de vins i esgota pastissos

Comerç i Ajuntament valoren com a positiva l'estrena de la fira

La fira aquest cap de setmana a Figueres.

La fira aquest cap de setmana a Figueres. / Ajuntament de Figueres

Santi Coll/Empordà.info

La Rambla de Figueres ha acollit, durant dos dies, la primera edició de la Figa Dolça, la mostra-degustació de vins i licors dolços de l'Empordà i pastisseries de la ciutat. Al llarg dels dos dies -divendres i dissabte- 14 productors del món del vi i la pastisseria han mostrat els seus productes. L'assistència de públic ha estat considerable, segons el balanç fet per l'Ajuntament i Comerç Figueres, organitzadors de l'esdeveniment.

La mostra va estar pendent d'un fil, durant tota la setmana, a causa de les previsions meteorològiques adverses, però finalment s'ha pogut celebrar amb normalitat i ha servit per animar l'ambient comercial i turístic de la ciutat en una setmana marcada per les vacances en diversos departaments francesos, bons clients de la capital empordanesa.

Taller de tast i vins dolços al Museu del Joguet.

Taller de tast i vins dolços al Museu del Joguet. / Ajuntament de Figueres

Esgotades existències

S'han venut més de 500 copes de degustació i s'han servit més de 1.300 degustacions de vins i licors dolços. Pel que fa a les pastisseries, la majoria han esgotat les existències. La mostra ha comptat amb diverses activitats promocionals dels productes exposats.

Comerç Figueres i l'Ajuntament de Figueres valoren "molt positivament aquesta primera edició" i consideren que "la fira té molt camí per córrer i pot ser una molt bona plataforma per posar en valor els vins dolços de l'Empordà i les pastisseries de Figueres".