Ingressa a presó un home per tres robatoris amb força i tres furts en un aparcament a Figueres

La porta d'un traster forçat

La porta d'un traster forçat / Mossos d'Esquadra

Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Figueres un home com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força, tres delictes de furt i un delicte de danys.

Els fets es van començar a investigar a principis de març quan es van detectar una sèrie de robatoris amb força comesos amb el mateix modus operandi, en diferents trasters i aparcaments comunitaris de l'avinguda Salvador Dalí de Figueres, entre els dies 5 i 13 de març. El lladre forçava els accessos i sostreia bicicletes, concretament cinc valorades en 3.170 euros en total.

Durant la investigació, els agents van constatar que es tractava d'un mateix autor, ja que la manera d'actuar era sempre la mateixa. Fetes les indagacions es va determinar l’autoria dels robatoris i el passat dia 15 de març els mossos van localitzar i detenir el lladre a Figueres.

 El detingut, que acumula més d’una vintena d’antecedents, va passar el dia 16 a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.