L'empresa Gelati Dino obrirà dues botigues a l'estiu, a Perpinyà i Qatar

L'establiment amb seu a Empuriabrava té previst l'obertura de cinc establiments més aquest any

La primera gelateria de Gelati Dino a Qatar.

La primera gelateria de Gelati Dino a Qatar. / Gelati Dino

Redacció

L’empresa de gelats artesans italians Gelati Dino, amb seu a Empuriabrava, té previst obrir el mes vinent una gelateria a Perpinyà i una a Doha (Qatar), la segona que s'obrirà.

Són dos dels set establiments que espera obrir el 2023

La botiga de Perpinyà estarà situada al número 66 de l’avinguda Sébastien Vauban. És un local de 80 metres quadrats, amb terrassa. Ocuparà el lloc d’una antiga botiga de roba i donarà treball a quatre persones. Stefano Rosso, director de marca i tercera generació del negoci, posa de manifest que "és la segona vegada que entrem a França, on hi treballem des de fa molts anys només amb la marca B2B" i afeteix que "ara ens hi posem amb molta més força i experiència. Hem estat sempre molt previnguts perquè entrar a nous països mai és una tasca senzilla, tot i que hem trobat un franquiciat molt compromès, el que ens ha permès encarar aquest nou repte amb molta confiança".

Bona rebuda a Qatar

Gelati Dino va obrir la seva primera botiga a Qatar el passat desembre i pocs mesos després hi posarà en marxa un segon establiment amb el mateix franquiciat amb el qual va iniciar el local situat a l’Old Doha Port – Mina District. Es tracta d’un quiosc al Doha Mall Festival de 12 metres quadrats que generarà tres llocs de treball. La marca reforça la seva presència a l’Àsia, on hi va entrar després d’associar-se amb Harvest International Trading. La "bona acollida del públic qatarí", segons Stefano Rosso, ha sigut suficient motiu per aventurar-se a tirar endavant una altra gelateria en aquest mateix país. “Les vendes s’han mantingut estables tot i haver passat un hivern molt fred i la davallada del turisme després de la disputa del Mundial de futbol a finals de la tardor. Els inicis a Qatar són molt prometedors, s’està valorant molt el nostre producte i la nostra manera de fer les coses”, afegeix.

L’empresa empordanesa s’ha fixat com a objectiu obrir cinc gelateries més durant aquest 2023 i està desenvolupant projectes a Madrid i a la província de Tarragona, tot i que també està previst inaugurar nous establiments a l’estranger.

La botiga a l'Espai Gironès.

La botiga a l'Espai Gironès. / Gelati Dino

Gelats des de 1978

Fundada el 1978, Gelati Dino és l’empresa de gelats artesans més gran d’Espanya, superant els dos centenars de treballadors que es reparteixen entre la central d’Empuriabrava i més d’una trentena d’establiments repartits per tot el món. El seu gruix de botigues s’ubica arreu del litoral gironí i a ciutats com Girona, Barcelona i Madrid, encara que també se’n troben a Torremolinos (Màlaga), Saragossa o Marràqueix (Marroc). El passat 2022 va generar 16 llocs de treball a l’inaugurar quatre noves gelateries, una d’elles a Qatar, entrant per primera vegada al continent asiàtic. L’empresa produeix 450.000 litres de gelats a l’any i serveix, de mitjana, un gelat cada sis segons. A través de la marca Pavese Gelato Creativo, distribueix gelats a la restauració, amb sabors tradicionals com per exemple vainilla, xocolata o sorbets de fruita, i també gastronòmics: