Encasten una furgoneta i roben en un forn de pa del polígon de Vilamalla

Els Mossos investiguen el robatori que es va produir diumenge al vespre

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori amb encastament que va produir-se diumenge al vespre al polígon de Vilamalla.

Uns lladres van encastar una furgoneta en un forn de pa ubicat en una nau del carrer Mestral per accedir a l'interior del local.

Els encaputxats van emportar-se el calaix de la caixa registradora amb la recaptació, que ascendia a més de 1.000 euros.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del robatori amb força per encastament cap a dos quarts de deu de la nit i es van desplaçar fins al forn.

En arribar ja no hi havia els lladres i van comprovar la trencadissa que havia provocat el vehicle i què havien sostret en encastar-se contra l'accés a la nau.

Durant la inspecció de l'escenari del robatori, els agents van poder recuperar diversos vestigis que els poden ajudar a enxampar els delinqüents.

A partir d'aquí van obrir una investigació. La policia ha pogut esbrinar quin vehicle van encastar els lladres era una furgoneta robada feia poc al Baix Empordà. Els lladres no la van abandonar al lloc dels fets, com sí que ha succeït en alguns casos d'altres robatoris d'aquest tipus.

Els Mossos segueixen investigant el cas i estrenyen la cerca per localitzar als autors del robatori per encastament.

Subscriu-te per seguir llegint