Mor un motorista de 53 anys després d'encastar-se contra un mur a Roses

Accedia a un carrer a tocar de la carretera de Canyelles i arran del xoc ha caigut d'uns dos metres d'altura

Un cotxe se surt de la via i es precipita per un barranc a Flaçà

La zona de Roses on ha tingut lloc l'accident de trànsit mortal

La zona de Roses on ha tingut lloc l'accident de trànsit mortal / Google Maps

Eva Batlle

Eva Batlle

Un motorista ha mort de matinada en un accident de trànsit a Roses.

La víctima era un ciutadà francès de 53 anys, que residia en aquesta localitat de la Costa Brava.

El sinistre mortal ha tingut lloc poc abans de tres quarts de dues de la matinada a tocar la carretera de Canyelles i s'hi ha vist implicat només el motorista.

Arran de l'avís, la Policia Local de Rosess'ha traslladat a lloc i també s'hi han sumat els Bombers amb una dotació, dues ambulàncies del SEM i els Mossos d'Esquadra de Roses.

Les primeres investigacions apunten que l'home circulava per la carretera de Canyelles i quan accedia al carrer Joan Gris s'ha encastat contra un mur de formigó. L'accident ha consistit una sortida de via.

Això ha provocat que el motorista sortís disparat -la moto ha quedat a lloc- i caigués d'una altura de dos metres. Arran dels fets, el motorista ha perdut la vida i els sanitaris ja no han pogut fer res per recuperar-lo, segons confirmen fonts consultades.

La Policia Local està ultimant l'atestat.

Sis morts en vies urbanes

Amb aquests ja són sis les persones que han mort en vies urbanes, segons el recompte de Diari de Girona. L'últim accident mortal havia estat a Blanes el dia 16 de maig. Va perdre la vida una veïna de 47 anys després de ser atropellada per un autobús a prop de l'estació de tren.

Els motoristes precisament estan essent un dels col·lectius més castigats tant a les carreteres com a les vies urbanes de Girona. A les carreteres per exemple, cinc de les nou morts des de principis d'any han estat motoristes.