Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir al vespre al presumpte autor de l'apunyalament de diumenge de Figueres. És un home de 29 anys amb antecedents policials previst.

El van arrestar ahir a la ciutat de Girona cap a les vuit del vespre.

Aquest home cal recordar que es va enfrontar a un altre i li va clavar un ganivet a l'abdomen el diumenge. La víctima va resultar ferida de gravetat i no en perilla la vida, tot i que està ingressada a l'hospital.

La policia l'acusa de ser sempre autor d'un delicte de lesions i d'una temptativa de furt.

Robar un patinet

La Unitat d'Investigació de Figueres ha pogut arribar fins al presumpte autor que no té domicili conegut, però que ahir es trobava a la ciutat de Girona. També ha aclarit què va portar a aquesta agressió. Tot el que va provocar l'atac amb ganivet és un intent de robatori d'un patinet elèctric.

El presumpte agressor va intentar sostreure un patinet a un repartidor al carrer Migdia de Figueres el diumenge al vespre, el propietari ho va evitar i van començar a discutir. Posteriormet, la víctima va voler intercedir i va recriminar l'acció al presumpte delinqüent. El lladre, però en comptes de marxar el què va fer és entrar al bar del carrer Méndez Núñez i va agafar un ganivet. Posteriorment, es va enfrontar a l'altre i finalment, li va clavar l'arma blanca a la zona de l'abdomen i a sota el braç deixant-lo greument ferit.

Arran dels fets, testimonis van alertar la Guàrdia Urbana de Figueres i els Mossos d'Esquadra i juntament amb el SEM van atendre la víctima. Que posteriorment va ser evacuada a l'hospital de Figueres i després, traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona on va ingressar. L'home ja es troba a planta del centre sanitari i el seu estat és estable, indiquen des del centre sanitari.

L'autor de l'agressió amb arma blanca va fugir d'aquesta zona de l'estació d'autobusos de Figueres, va deixar el ganivet i aquest dilluns després de diverses indagacions, el van aconseguir localitzar i detenir a la ciutat de Girona.