La Policia Local de la Jonquera ha detingut un home que va intentar fer una compra de 630 euros amb bitllets falsos al centre comercial Gran Jonquera. L'arrestat és un ciutadà francès a qui acusen de ser presumpte autor d'un delicte d'estafa i de falsificació de bitllets. 

Els fets van ocórrer cap a les tres de la tarda del diumenge 12 de novembre a l'interior del centre comercial Gran Jonquera. L'individu va intentar efectuar una compra per un import de 630 euros amb 10 bitllets de 50 euros, que posteriorment van confirmar com a falsos.

Els serveis de seguretat de l'establiment van alertar la Policia Local de la Jonquera en descobrir la possible transacció il·lícita. Els agents van anar ràpidament al centre comercial i van efectuar les comprovacions necessàries amb l'ús de raigs UV per verificar l'autenticitat dels bitllets. En certificar que eren bitllets falsos, van arrestar l'home. El qual posteriorment va ser traslladat al jutjat en funcions de guàrdia de Figueres

“Aquest incident destaca l’efectivitat de la col·laboració entre els serveis de seguretat del centre comercial Gran Jonquera i la policia local per garantir la seguretat a la localitat. A més, reforça el compromís de la policia amb la resposta immediata davant de possibles activitats delictives”, explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla en un comunicat de premsa.