La Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre va lliurar ahir els Premis Timó 2013, dins els acte de la 33a Festa del Gremi d'Hostaleria, celebrats al Silken Park Hotel San Jorge de Calonge.

Amb el lliurament dels premis Timó d'Or i Argent,l'associació fa palès el seu reconeixement a les entitats i persones que més s'han distingit en la defensa i la promoció del turisme i l'hostaleria a la Costa Brava Centre.

El Timó d'Or 2013 va ser per Jordi Comas i Matamala, a títol pòstum, en reconeixent al seu treball per la defensa dels interessos del sector i de la Costa Brava com a territori i marca turística. La Unió d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre ret homenatge al que fou durant anys el seu vicepresident, figura molt important en el sector hoteler i turístic català, amb aquest guardó. El Timó d'Argent fou per Vies Verdes pel seu programa Pirinexus.

Es va lliurar el premi Cooperativa 2013 com a millor proveïdor de l'any a l'empresa Neda Pool, per la seva tasca empresarial i per la qualitat del servei prestat a les empreses del sector de l'hostaleria. A l'acte també es va reconèixer els socis que enguany celebren 50 anys d'activitat i es van lliurar els Diplomes de Qualitat 2013.