Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 29 de desembre un home de 26 anys per assaltar una dona de 67 anys pel carrer i deixar-la a terra ferida, amb una possible fractura de pelvis, a Sant Feliu de Guíxols. Els agents van rebre l'avís d'un possible robatori violent al carrer Sant Domènec del municipi i en arribar al lloc dels fets, van trobar la dona estirada al terra. La víctima va explicar que caminava pel carrer i va ser assaltada per un home, el qual li va sostraure la bossa de mà. A conseqüència de la forta estrebada va perdre l'equilibri i va caure. Els Mossos van identificar el presumpte autor dels fets i dues hores més tard el van detenir al seu domicili.

Per la seva banda, la dona va ser traslladada amb ambulància a l'hospital de Palamós i els mossos van iniciar la recerca de l'autor del robatori.

El detingut, veí del municipi, nacionalitat marroquina i amb antecedents, va passar el 30 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar l'ingrés a presó.