Un home ha mort aquesta tarda electrocutat mentre feia llenya a una urbanització de Begur. Els fets han passat a les 16.20h d'aquest divendres a la urbanització Es Vall, on l'home estava treballant amb un camió ploma talant un arbre sec. El braç del camió ha tocat una línia de 25.000 volts i una descàrrega elèctrica li ha causat la mort. Efectius del SEM s'han traslladat a la zona per intentar reanimar-lo i també s'ha activat un helicòpter, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. Fons de la policia local han confirmat que la víctima és Jordi O, veí de Begur, d'uns 60 anys. L'home té una empresa de transport de mercaderies al mateix municipi.

L'accident ha tingut lloc mentre la víctima, acompanyada d'un altre home, es trobaven a una zona boscosa de la urbanització Es Vall de Begur fent llenya. Allà, mentre treballaven amb un camió ploma, el braç del camió ha tocat una línia de 25.000 volts.

La tensió de la línia ha recorregut el vehicle (fins i tot ha arribat a incendiar les rodes) i l'home ha rebut una descàrrega perquè estava en contacte amb el camió. La forta descàrrega li ha causat la mort, sense que els equips d'emergència hagin pogut fer res per salvar-li la vida. El seu acompanyant ha resultat il·lès.