Els Mossos d'Esquadra han atrapat tres lladres que es van intentar amagar al bosc després que els saltés l'alarma del xalet on pretenien entrar a robar, a Torrent. Es tracta de tres romanesos, d'entre 24 i 47 anys, veïns de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Dijous passat, a plena llum del dia, els lladres van escalar la tanca que envoltava el xalet que pretenien assaltar. Quan l'alarma de la casa va saltar, els tres homes van intentar escapar-se amagant-se en una zona boscosa de la urbanització. Els agents, però, els van localitzar poc després. Al seu damunt, els hi van trobar tot un instrumental preparat per cometre robatoris (roba fosca, tornavisos, claus "allen" i serres).

L'intent de robatori va tenir lloc dijous passat a plena llum del dia. Els tres lladres pretenien entrar a robar en un xalet d'una urbanització de Torrent, aprofitant que a aquella hora -les dotze del migdia- no hi havia ningú a dins i podrien actuar amb tota llibertat.

Els homes van escalar la tanca que envoltava la casa, però no van poder ni intentar entrar a l'interior del xalet. L'alarma es va disparar i, tant bon punt van sentir-ne la sirena, els tres lladres van girar cua i van intentar fer-se fonedissos amagant-se a la zona boscosa que hi havia a la part posterior de la casa. Els mossos, que havien rebut l'alerta des de la central, van anar fins a la casa. Uns testimonis els van indicar el lloc per on havien fugit els lladres. Els agents van començar a buscar-los i, pocs minuts després, van localitzar un cotxe amb els tres sospitosos a l'interior.

Eines per robar

La policia va identificar-los a tots. Tenien entre 24 i 47 anys, eren romanesos i vivien a Badalona i a Santa Coloma de Gramenet. A més, els agents van registrar el vehicle, i va ser aquí quan no van tenir cap dubte que es trobaven davant dels tres lladres. A dins el cotxe, els mossos hi van trobar tot un instrumental preparat per cometre robatoris.

Arran de la troballa del material i de la concordança física de la descripció que els veïns havien fet dels tres homes, els agents els van detenir per una temptativa de robatori amb força. Els tres detinguts tenen antecedents. Ara, el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que és qui s'ha fet càrrec del cas, els citarà a declarar en breu.